In mod sigur ai mancat macar o data in viata din acest fruct. Te-ai gandit insa si ce beneficii aduce consumul de grepfruit?

In mod sigur ai mancat macar o data in viata din acest fruct. Te-ai gandit insa si ce beneficii aduce consumul de grepfruit?

In primul rand enzimele existente in acest fruct stimuleaza digestia si este excelent in cazul in care cineva doreste sa piarda din greutate.
Mult timp s-a crezut ca este o alta varietate de pomelo, dar in secolul al XIX-lea a primit si o denumire anume: Citrus paradisi.

A fost din ce in ce mai cultivat tocmai datorita ajutorului pe care il ofera in curele de slabire.
Grepfruit-ul rosu este mai bogat in licopen si lupta impotriva formarii tumorilor. Ne fereste de cancerul de piele, de colon, plamani si de san.

Grepfruit-ul fara seminte este mai bun deoarece contine mai mult fosfor si calciu. De asemenea este si o sursa importanta de fibre, vitamina C si acid folic.Consumul de grepfruit scade si nivelul colesterolului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

S-a efectuat si un studiu pe 57 de pacienti care aveau nivelul colesterolului ridicat. Au urmat un regim sarac in grasimi si o parte au mancat grepdfruit rosu, o parte grepfruit alb si un grup nu au consumat de niciun fel. Pentru persoanele care au mancat grepfruit in aceasta perioada s-a constatat o scadere a nivelului de colesterol, insa pentru ceilalati schimbarile au fost nesimnificative. Este recomandat totusi ca inainte de a incepe o dieta cu grepfruit sa consulti si un medic pentru ca este posibil sa interactioneze cu anumite medicamente.

Pe de alta parte aceste seminte, mai exact consumul acestora distruge anumiti paraziti si influenteaza organismul sa produca bacterii benefice.

Incearca sa consumi suc de grapefruit rosu. Studiile arata ca acest suc este mai sanatos decat sucul de portocale, ananas sau chiar si mere.Acest suc are un continut bogat de magneziu si vitamina B1.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Pentru 100 g de fruct avem urmatoarele valori:

Apa 92%
Grasimi 0,1%
Proteine 0,7 %
Fosfor 20 mg
Vitamina C 31 mg
Minerale 0,2 %
Carbohidrati 7%
Calciu 20 mg
Fier 0,2 mg

Sursa: Delly.ro

Citeste si alte articole despre lifestyle culinar pe Delly.ro. Noi iti recomandam:

Fara fast food in scoli!

Filmul si floricelele de porumb

Cele mai scumpe mancaruri din lume


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri