Daca treci pe bulevardul Carol, inainte de intersectia cu Mosilor, este imposibil sa nu observi ca in peisajul monoton si-a facut loc o vitrina vesela, cu un design prietenos si atragator. Este surprinzatoare atentia acordata detaliilor meniurile originale, desenele de pe pereti, pernutele colorate, iarba taiata perfect, maimuta urbana de la vitrina cu bunatati.

Comunicat de presa

Daca drumul tau nu trece pe acolo, ar trebui sa-ti faci timp, dar nu pentru design, ci pentru cele mai bune paste din oras si multe alte bunatati sanatoase. Despre asta e vorba – frufru, primul concept de good food fast - a deschis o noua locatie la fel de prietenoasa ca cea de pe Batiste.

Daca esti iubitor de mancare sanatoasa si gustoasa, asta este locul perfect pentru tine. Pastele sunt fresh, produse in laboratorul propriu 100% din faina de grau dur, adusa de la mama ei, din Italia. Sosurile frufru sunt de asemenea fresh, produse in laboratorul propriu din cele mai bune ingrediente – pulpa de rosii bio, ulei de masline extravirgin bio, busuioc proaspat si alte bunatati de genul asta.

Supele sunt absolut delicioase, indiferent ca o alegi pe cea cu pulpa de rosii bio, pe cea de legume sau pe cea de dovlecel. Ca sa nu mai spun de supa de spanac cu parmezan, care este o surpriza foarte placuta. Probabil e cea mai gustoasa forma de a consuma spanac. Incearca o salata de somon, cu somon la cuptor si frunze de telina, sau un sandwich adevarat cu vita la cuptor si paine neagra cu seminte. Daca mai incape, poti sa te bucuri de un desert sanatos – o tarta de mere cu blat de fulgi de ovaz. Si amatorii de bio pot fi fericiti, pentru ca gasesc sosuri produse de frufru cu ingrediente bio sau pot cumpara borcanele frufru bio pentru acasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

La plecare, poti sa pui in simpaticele pungute frufru (de hartie sa nu se supere ecofrienzii) o supa rece pentru acasa, un borcanel de sos bio si ceva deserturi de la maimuta urbana (trebuie sa mergi ca sa intelegi despre ce e vorba).

Toate astea vin la un pret mai mult decat rezonabil – penne arabiata cu pulpa de rosii bio 10 RON, radiatori bolognese cu pulpa de rosii bio 12 RON, fresh de portocale de jumatate de litru 9 RON si un desert in jur de 4-6 RON.

Frufru gasesti si la Universitate, in spate la Inter – o locatie mica, vesela si prietenoasa, putin cam aglomerata la pranz; in magazinele INMEDIO din centrele de afaceri, sau poti sa comanzi la serviciul de livrari. Si site-ul e foarte simpatic www.frufru.ro.

Ai doar mare grija, frufru e un brand de care poti sa te indragostesti irecuperabil. PS: cica... cine mananca bine, traieste frufru

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri