In general grasimile sunt unul dintre subiectele tabu ale sexului frumos. Ne ferim de grasimi atunci cand dorim sa mancam sanatos, atunci cand observam cateva kilograme in plus pe talie sau atunci cand incepem un program sustinut de sport.

Cand vine vorba despre margarina, ar mai trebui sa stii ca exista doua categorii din acest produs. Astfel, margarina tartinabila (adica aceea care se intinde usor pe paine si pe care o folosesti la sandvisuri) este cea care este recomandata de nutritionisti pentru consumul zilnic. Margarina pentru gatit, are o consistenta tare, si are o cantitate mai mare de grasimi saturate (asemanator cu untul) si este bine sa o folosesti la prajituri si aluaturi. Mai exista si grasimile vegetale folosite in industria de patiserie, carora li se mai spune si margarina industriala, dar acestea sunt de cele mai multe ori hidrogenate si e mai bine sa le eviti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri