Se prepară la tigaie 1 kg de muşchi de vită fasonat, cât de pătruns îl doriţi, se stinge cu brandy Alexandrion după care se feliază. Din sosul rezultat se prepară o cremă groasă cu unt şi amidon. Separat se pregăteşte unt aromatizat cu salvie şi rozmarin. Pentru prezentare, folosim rucolla, pe care o spălăm cu grijă şi o aşezăm la uscat pe un şervet curat.
Prezentare: pătuţ de rucolla cu foarte puţină sare, stropită cu unt aromatizat, peste care se aşează muşchiul de vită feliat. Deasupra, se pune crema groasă obţinută mai devreme.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.