12:07, 20 Iulie 2009 publicat în Lifestyle culinar

Prezentare: patut de rucolla cu foarte putina sare, stropita cu unt aromatizat, peste care se aseaza muschiul de vita feliat.

Se prepară la tigaie 1 kg de muşchi de vită fasonat, cât de pătruns îl doriţi, se stinge cu brandy Alexandrion după care se feliază. Din sosul rezultat se prepară o cremă groasă cu unt şi amidon. Separat se pregăteşte unt aromatizat cu salvie şi rozmarin. Pentru prezentare, folosim rucolla, pe care o spălăm cu grijă şi o aşezăm la uscat pe un şervet curat.

Prezentare: pătuţ de rucolla cu foarte puţină sare, stropită cu unt aromatizat, peste care se aşează muşchiul de vită feliat. Deasupra, se pune crema groasă obţinută mai devreme.

Citeste si:
ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
ZAREA 7 Stele, istoria ce...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri