Belgia se remarca prin arta de a-si pastra traditia de sute de ani si in acelasi timp de o plasa in actualitatea zilelor noastre. Oriunde te-ai afla in lume, produsele alimentare belgiene sunt unice prin calitatea lor.

Belgia se remarca prin arta de a-si pastra traditia de sute de ani si in acelasi timp de o plasa in actualitatea zilelor noastre. Oriunde te-ai afla in lume, produsele alimentare belgiene sunt unice prin calitatea lor.

Pe langa ciocolata si bere, biscuitii si produsele de patiserie au devenit simboluri belgiene, consumate si apreciate in intreaga lume.

Inca din 1932, Lotus este o marca de referinta in domeniu. Respectand constant retetele traditionale, ingredientele folosite sunt atent selectionate, avand ca rezultat unicitatea gustului. Lotus Bakeries este lider incontestabil in Belgia, Olanda si Franta.

Marca Lotus ofera garantia “gustului originar”, tipic belgian, fara “imixtiuni artificiale” in compozitia retetelor. Unul dintre secretele produselor Lotus este acela ca utilizeaza ingrediente atent urmarite inca de la faza productiei materiei prime. De exemplu, se utilizeaza numai oua de la gaini hranite natural. Toate produsele din gama Lotus sunt naturale, fara aditivi artificiali, de aici si termenul lor de valabilitate, mult redus fata de al altor categorii de dulciuri din acelasi tip. Tocmai din acest motiv, ele pot fi cumparate cu incredere atat pentru adulti cat si pentru copii.

Lotus Bakeries ofera o gama variata de produse de patiserie, parte dintre ele prezente in Romania din 2005 prin unicul importator Belfoods Impex SRL. Acestea au castigat treptat din ce in ce mai multi consumatori din randul tuturor categoriilor de varsta, oameni care au ales sa manance produse sanatoase, de calitate si cu un gust inimitabil.

Cele mai cunoscute produse sunt biscuitii caramelizati pentru cafea, Gaufre de Liege si turta dulce.

Turta Dulce (pain d’epices) :

In Belgia, turta dulce are consistenta unui chec, traditional consumata la micul dejun in locul painii normale. In pauza dintre orele de scoala sau la serviciu este o gustare sanatoasa pentru copii si adulti, foarte bogata in fibre alimentare naturale. Este recomandata femeilor insarcinate, copiilor si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa.

Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale. Este si produs de post.

Pe piata romaneasca sunt trei variante : 45 gr. simpla (2,5 ron), 54 gr. cu crema de lapte (3,2 ron); 400 gr. pachet familial cu zahar perlat ( 12 ron).

Produsele se pot achizitiona din Carrefour Romania Hypermarche, SELGROS Romania Cash&Carry, benzinariile MOL, magazinele Nic si in curand on-line pe www.belfoods.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri