Festivalul Branzei si al Tuicii a avut loc la Rasinari acum doua zile si si-a propus sa promoveze produsele traditonale din jurul Sibiului. Rasinari este cunoscut pentru calitatea deosebita a branzei produse.
In centrul atentiei au fost branzaturile si tuica facuta la cazan. In acelasi loc s-au ascultat melodii populare si s-au putut servi preparate traditionale.
Festivalul Branzei si al Tuicii a avut loc la Rasinari acum doua zile si si-a propus sa promoveze produsele traditonale din jurul Sibiului. Rasinari este cunoscut pentru calitatea deosebita a branzei produse.
In centrul atentiei au fost branzaturile si tuica facuta la cazan. In acelasi loc s-au ascultat melodii populare si s-au putut servi preparate traditionale.
O parte din echipa Delly a fost prezenta la acest eveniment. Redactorii nostri au gustat din celebrul bulz cu smantana si carnaciori.
Pozele urmatoare nu mai au nevoie de alte comentarii.
Speram ca anul viitor veti merge la acest Festival ! Cuvintele traditie si mancare se imbina excelent in acest loc minunat!
Un articol de Livia
Te-ar putea interesa și:
Pasca cu brânză: idei de decorare și prezentare pentru masa de Paște
Știați că puteți găsi produse fără gluten, dar și o varietate de alimente bio la furnizorii online?
Suntem sinteza gusturilor din trei mari imperii! Gastronomia ne definește la fel de mult ca arta și cultura!
Arpagic - plantat, beneficii și utilizări în bucătăria românească
3 idei de mic dejun inedit și sănătos pentru copii
Crăciun în stil vegan - idei culinare pentru Sărbători de iarnă sustenabile
Ouă umplute pentru masa de Crăciun - idei super drăguțe și creative, vei cuceri toți musafirii cu aceste aperitive festive!
Caracatiță rețete - Ghid complet pentru prepararea delicioasă a tentaculelor de caracatiță
Dulceața de ardei iute - o explozie de arome dulci-picante. Rețeta tradițională, dar și alte variante delicioase
Babic, o comoară culinară a regiunii Buzău! Prepararea și Savurarea Deliciosului Salam Tradițional Românesc
10 feluri de mâncare pe care trebuie să le încerci în Popești-Leordeni
Ardeii Umpluți: O Delicatesă Tradițională Reinventată
Delta Kitchen Studio, un concept care reuneşte calitatea, funcţionalitatea şi design-ul personalizat în bucătărie
Cina e gata în cateva minute! Iată cum să prepari legume congelate delicioase la air fryer
3 deserturi super delicioase
Pepene galben sau pepene verde: care îngrașă mai mult?
Istoria coniacului: 10 lucruri pe care nu le știai
Cum alegem o friteuză cu aer cald și cum o folosim în mod corect?
15 Aperitive speciale pe bază de ouă, cu aspect festiv, pentru meniul de Paște
Cele mai importante deserturi turcești cuprinse în enciclopedia Taste Atlas
17 idei de aperitive festive pentru o masă epică de Crăciun
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat COOKIE de starurile americane
Băuturile alcoolice și gastronomia: combinații delicioase
Meniu nou cu mult unt și scorțișoară la Angeline Cake Boutique pentru sezonul de toamnă
BAU! 20 de idei simpatice de mâncare creativă cu Fantomițe pentru petrecerea de Halloween a copiilor
Un preparat cu specific hawaian, noua atracție culinară a românilor. Ce este poke și cât de des este comandat
Prima aplicație de meditație care arată lumii ce înseamnă relaxarea autentic românească - mindfulness ardelenesc
Trucuri pentru a deveni expert în prepararea cafelei boabe proaspăt măcinate
7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor
Angeline Cake Boutique se extinde cu o a doua locație în zona de nord a Bucureștiului