Festivalul national al pastravului incepe astazi in comuna muzeu Ciocanesti si dureaza pana pe 17 august .

La acest eveniment deosebit vor avea loc multe concursuri printre care numarandu-se si: parasutism, acrobatii acvatice dar si concursuri gastronomice  cu pastravi.

Toti cei prezenti vor putea sa guste din cel mai mare bors de peste dar si cea mai mare mamaliga.

Suntem siguri ca doar participand la acest festival veti putea vedea o sarbatoare romaneasca plina de voie buna si mancare excelenta.

Daca tot este Festivalul national al pastravului va recomandam si o reteta de pastrav cu maioneza

Ingrediente

    5-6 pastravi un ou sare piper lamaie unt otet cam o lingura cu apa

 

Mod de preparare

Dupa ce se curata pestele si se spala bine se pune la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa aproximativ un sfert de ora se pune pestele pe un platou si se toarna peste acesta  maioneza proaspata.

Pofta buna!

Incearca aceasta reteta, este delicioasa!