Ce parere ai de o omleta de 1000 de dolari?
Cel mai scump caviar

... nu este cel negru, ci asa numitul 'almas', termen care in limbajul iranian semnifica "diamant". Cel mai fin caviar este cel de beluga, o specie de peste in varsta de 100 de ani, care a ramas neschimbata pe parcursul a 120 de milioane de ani. Beluga este cel mai vechi supravietuitor din era dinozaurilor, iar un kilogram din caviarul sau costa putin peste 5.000 $ in Statele Unite.

Cea mai scumpa carne de vita


Provine de la o specie japoneza de vite numita Wagyu. Acestea sunt hranite cu cea mai proaspata iarba si ingrijite in cele mai bune conditii. De aceea, carnea lor este macra si deosebit de scumpa: in Europa, 200 de grame costa mai mult de 100 $.

Cel mai scump sandwich

Se numeste von Essen Platinum Club Sandwich si contine cea mai proaspata carne de pui si vita, oua fierte, ciuperci "white truffle" si se vinde la Cliveden, Berkshire in apropierea Londrei. Carnea de pui din acest sandwich (poulet de Bresse) mai este denumita "a patra minune gastronomica a lumii". Desi nu este cel mai sanatos sandwich din lume, avand 1.182 de calorii, este cu siguranta cel mai scump - aproximativ 200 $.

Cea mai scumpa ciocolata

Chocopologie by Knipschildt este un nume de referinta in randul producatorilor de ciocolata. 45 de grame din specialitatile ciocolatierului danez costa 2.600 $ , iar produsele al caror design este finisat manual, sunt disponibile doar prin comenzi speciale. Trufele negre Knipschildt contin 70% cacao Valrhona.

Cea mai scumpa pizza

A fost evaluata la 8.300 de euro si poate fi degustata in Italia. Cu topping-uri generoase de caviar si homar, cea mai scumpa pizza din lume are diametrul de 20 cm si este stropita cu cognac Louis XIII Remy Martin.

sursa: www.yuppy.ro

Va recomandam si alte articole de pe YUPPY:

Orasul fantoma: Cernobil

Cele mai aglomerate intersectii din lume

Cum te desparti de ea?

Tatuajele
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri