Astazi Delly te invita sa discutam despre floricelele de porumb pe care le mancam de obicei in timpul vizualizarii unui film, fie ca il urmaresti in fata calculatorului sau ca mergi la cinema. Am deschis acest subiect pentru a va anunta in acelasi timp si de lansarea sitului MovieBox. Este noul fratior al lui Delly si dupa cum este si normal ii uram bun venit in familie.
Va propun o reteta de floricele cu zahar ars, o reteta care in mod sigur o sa fie potrivita pentru urmatorul film urmarit acasa:



Floricele cu zahar ars

Ingrediente
  • boabe de proumb -aproximativ 120 g
  • 3 linguri de ulei
  • putina sare
  • 120 g unt
  • 250 g zahar

Mod de preparare

Se pregatesc floricele si dupa se sareaza se pregateste zaharul. Acesta se lasa pe foc pana ajunge sa aiba culoarea maro. Se pune si untul si se amesteca bine. Se pun floricelele peste aceasta compozitie si dupa ce sunt bine amestecate se pun intr-un vas. Este recomandat sa se pun

a si o foaie absorbanta. Pentru a nu se lipi, floricelele trebuie sa fie separate.

Pofta buna si vizionare placuta!

De asemenea, cat inca sunt calde floricelele pot fi amestecate, in afara de zahar ars, si cu: branza, piper, sos de mustar sau patrunjel.

Stiai ca americanii credeau ca in fiecare bob de porumb exista ascuns un spirit si ca el sta linistit, insa daca este incins se enerveaza si vrea sa plece din bob?

Nu ezita sa vitezi noul site dedicat filmelor, un loc in care vei putea afla orice informatie referitoare la filme, actori si tipuri de filme.

Comunitatea de cinefili va fi in largul ei pe MovieBox.ro, unde toti isi pot da cu parerea, fie pe pagina unui film anume, fie pe Forum, loc in care sunt gazduite vocile tuturor, si discutiile pe marginea a tot ce inseamna “cinema” . Logandu-te cu un username pentru a-ti crea un cont vei avea ocazia sa iti personalizezi un profil, sa incarcai poze. MovieBox iti ofera chiar spatiu pentru blog – totul in speranta ca te vei simti ca acasa.


Pe MovieBox poti afla mai multe informatii si despre filmele:

Ultimele dorinte

Jaful de pe Baker Street

Ochii

Cantece de dragoste

Un articol de Livia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri