Astazi Delly te invita sa discutam despre floricelele de porumb pe care le mancam de obicei in timpul vizualizarii unui film, fie ca il urmaresti in fata calculatorului sau ca mergi la cinema. Am deschis acest subiect pentru a va anunta in acelasi timp si de lansarea sitului MovieBox. Este noul fratior al lui Delly si dupa cum este si normal ii uram bun venit in familie.

Astazi Delly te invita sa discutam despre floricelele de porumb pe care le mancam de obice

i in timpul vizualizarii unui film, fie ca il urmaresti in fata calculatorului sau ca mergi la cinema.

Am deschis acest subiect pentru a va anunta in acelasi timp si de lansarea sit-ului MovieBox. Este noul fratior al lui Delly si dupa cum este si normal ii uram bun venit in familie.

Noul portal de filme se adreseaza tututor celor care vor sa afle mersul lucrurilor in lumea filmelor. In micul univers virtual te poti plimba in voie, chit ca vrei sa afli unde ruleaza filmele zi de zi (accesandu-le in Saptamana aceasta), sau doar sa fii tinut la curent cu stiri proaspat iesite din cetatea V.I.P.-urilor de la Hollywood ( News Box-ul).

Revenind la floricele mentionam si faptul ca sunt excelente nu doar la film ci si de fiecare data cand vrei sa rontai ceva. Pentru a evita ca acestea sa aiba un continut ridicat de grasime este recomandat ca floricelele sa nu fie prajite in grasime. Sunt bogate in fibre, contin vitamina B1 si au si mai multe proteine decat cartofii.

Din punct de vedere al istoriei, cresterea vanzarilor de popcorn a avut loc in acelasi timp cu cresterea vanzarilor la televizoare. Initial e existat un declin, insa acesta a durat doar pana in momentul in care fiecare si-a putut pregati in propria casa gustoasele floricele.

Au fost pentru prima data descoperite intr-o pestera si se pare ca dateaza de peste 5600 de ani. Aceste floricele au fost folosite pentru decor, infrumusetarea rochiilor, impodobirea bradului de Craciun si chiar si pentru coliere.

In prezent exista mai multe feluri de popcorn, printre acestea se numara cele cu :
  • sare
  • caramel
  • pizza
  • zahar ars
  • branza

Deja se crede ca filmul nu mai e film daca in timpul vizionarii nu mancam floricele si nu bem suc.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri