Ora 6.30 dimineata. Ma trezesc si nu-mi dau seama ce se intampla.Bunica mea imi spune ca au cantat cocosii si trebuie sa ma trezesc, doar nu o sa dorm mai mult de atat. Buimaca ma ridic din pat si nu-mi dau seama pe unde sunt. “ Hai sa facem de mancare, ca ai spus ca vrei sa faci poze sa le duci la Bucuresti”
























Pentru a citi mai multe despre cum se pregateste aceasta placinta si a vedea mult mai multe poze da click aici

Imi pare rau e un lucru legat de toate retetele: nu am putut sa prind in poze si mirosul deosebit al preparatelor, nu cred ca ar mai fi putut cineva sa reziste unei astfel de ispite!

Vizita mea s-a terminat si m-am intristat la plecare. Aveam sa ma intorc spre o lume mult prea moderna si mult prea sofisticata; o lume care ne face uneori sa uitam de noi si de cei dragi! Pune mana pe telefon si suna-ti bunica sau rudele mai in varsta pentru ca stii cum se zice” Daca nu ai un batran atunci sa-ti cumperi!”

Regret ca mamaia nu o sa poata vedea cum retetele ei apar pe internet, dar totusi as vrea sa-i spun ca o iubesc mult si ii multumesc in numele tuturor cititorilor Delly pentru sfaturile ei minunate!

Un articol de Livia Dulceata

Pentru orice fel de critici sau recomandari privind articolul si nu numai da click aici si scrie-ne!
Daca vrei sa urmezi exemplul Liviei nu ezita sa ne trimiti retetele tale!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri