Oamenii fac multe lucruri deosebite pentru a-si dovedi dragostea. Imi amintesc ca de mica am fost invatata sa nu cred in cuvinte si mai mult decat orice sa ma bazez pe fapte. Vorbele sunt spuse si se pierd. E usor a spune "te iubesc" dar nu la fel de usor este sa si dovedesti acele sentimente.
Niciodata nu poti spune ca stii tot dintr-un domeniu, te va surprinde cum si cel mai mic sfat poate schimba gustul preparatului final.

Care este cea mai frumoasa surpriza culinara pe care o poti face? Asteptam vesti de la tine: fotografii, inimioare, retete unice!

Nu te opune daca micul Cupidon vrea sa iubesti! Si nu o face doar pentru o zi speciala, fa in asa fel incat fiecare zi sa fie unica si plina de iubire!

Pentru orice fel de probleme sau sugestii nu ezita sa ne contactezi! Da click aici si spune ce ai pe suflet. Tot aici poti spune ce retete te-ar interesa sa gasesti pe Delly.

Intreaga echipa se va stradui sa-ti indeplineasca dorintele, asa ca nu ezita sa ne scrii si sa ne spui ce-ti pofteste inima!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri