Oamenii fac multe lucruri deosebite pentru a-si dovedi dragostea. Imi amintesc ca de mica am fost invatata sa nu cred in cuvinte si mai mult decat orice sa ma bazez pe fapte. Vorbele sunt spuse si se pierd. E usor a spune "te iubesc" dar nu la fel de usor este sa si dovedesti acele sentimente.
... culinara pe care o poti face partenerului tau.
Oamenii fac multe lucruri deosebite pentru a-si dovedi dragostea. Imi amintesc ca de mica am fost invatata sa nu cred in cuvinte si mai mult decat orice sa ma bazez pe fapte.
Vorbele sunt spuse si se pierd. E usor a spune “te iubesc” dar nu la fel de usor este sa si dovedesti acele sentimente.

O modalitate de a-ti arata dragostea poate fi si modul in care pregatesti un fel de mancare special pentru o persoana la fel de speciala.
Se poate sa nu crezi in Dragobete sau Sf Valentin, insa acest lucru nu te opreste din a dovedi, zi de zi, ora de ora, minut de minut dragostea fata de cel sau cea de langa tine.

Daca te gandesti sa pregatesti o cina romantica, spune-ne din secretele tale sau chiar foloseste din ideile date de noi in articolul: Sfaturi pentru o cina romantica. Iti recomandam si cateva din retetele afrodisiace din articolul: Dragostea trece si prin stomac .
Ce zici de o cina pe terasa unui bloc la care sa adaugi regulile din articol?

Te invitam sa ne trimiti retete speciale (si cu poze, acestea pot fi atasate), retete care au un gust deosebit tocmai pentru ca le pregatesti cu dragoste. Un exemplu de reteta simpla si delicioasa este cel al tartei de fructe trimisa de o cititoare fidela.

Da click aici sau foloseste optiunea de trimite reteta existenta in stanga paginii sus.

Poti povesti despre retete si pe Comunitatea Delly, un loc in care toti suntem prieteni, ne sfatuim si pe zi ce trece devenim bucatari mai buni. Poti posta chiar si filmulete sau iti poti face un blog propriu. Da click aici si intra pe Comunitate. In cazul in care nu esti inca membru al Comunitatii Delly trebuie sa stii ca toate informatiile primite sunt gratuite si in plus de asta completarea profilului nu dureaza mai mult de cateva minute. Aceste minute se vor dovedi de folos pe viitor in bucatarie, mai ales ca vei primi mailuri cu ultimele noi retete delicioase adaugate pe site. Astfel vei fi tot timpul la zi cu toate preparatele care merita incercate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri