Bucataria nu este un loc unde doar se gateste si se mananca. Aici se pot intampla nenumarate accidente, de la taieturi pana la arsuri foarte grave. O simpla miscare gresita iti poate afecta viata tie sau unei persoane dragi.

Bucataria nu este un loc unde doar se gateste si se mananca. Aici se pot intampla nenumarate

accidente, de la taieturi pana la arsuri foarte grave. O simpla miscare gresita iti poate afecta viata tie sau unei persoane dragi.

Imi amintesc de o astfel de intamplare nefericita de cand eram mica. Eram la bunici si o vecina, o fetita de varsta mea, a rasturnat o oala cu apa fierbinte. S-a ars destul de rau si bunica nu a mers imediat cu ea la medic si a preferat sa o tina acasa si sa o ingrijeasca cu tot felul de leacuri babesti. Nu am nimic cu aceste leacuri, frunze si bauturi dar se pare ca de aceasta data nu au fost un succes, cel putin nu intr-un caz atat de grav. A ajuns la spital insa destul de tarziu si acum desi au trecut foarte multi ani urmele accentuate ale arsurilor au ramas vizible. Daca se luau masurile de prim ajutor si fetita ajungea la timp la medic in mod sigur semnele acelei intamplari nefericite nu ar mai fi existat in ziua de azi.

Gabriela

Cand eram in primul an la liceu am pus ceara intr-o cutie pe aragaz sa se incalzeasca. Nu stiu cum, dar cand a dat in fiert am lovit acea cutie si ceara s-a varsat peste maini. Ardea groaznic de tare insa am mers cat de repede am putut la medic. A fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Ce am vazut in spital m-a marcat, foarte multe persoane,mai ales copii arsi asteptau sa intre la doctor sau erau prin saloane.

Am reusit sa trec cu bine peste asta dupa ce am fost cam de 3 ori si mi s-a luat pielea afectata. La cateva luni dupa acest accident mana mea arata ca si cum nu ar fi patit nimic.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri