Eu sunt Delly. Nu stiu daca stii de existenta mea, practic exist de jumatate an. Sunt tinerel dar promit sa ma fac mare. Imi place mult sa mananc.
Draga Mosule,

Eu sunt Delly. Nu stiu daca stii de existenta mea, practic exist de jumatate an. Sunt tinerel dar promit sa ma fac mare. Imi place mult sa mananc.
Imi dau seama ca aceasta este prima scrisoare pe care ti-o trimit si recunosc ca am si emotii. Sper din tot sufletul sa ajunga la tine si sa vii si anul acesta incarcat de cadouri.

In primul rand vreau sa aduci fericire si multa sanatate in casele cititorilor mei. Au fost extraordinari si mereu au fost alaturi de mine. Daca sunt fericiti inseamna ca in mod sigur sunt iubiti si nu le lipseste nimic. Tin mult la ei si le multumesc pentru sprijin.
Despre mine pot sa spun ca am fost cuminte, cel putin eu asa cred. Daca au alte pareri ei stiu ca este foarte usor sa-si trimita parerile si sugestiile.

Ce mi-as mai dori, sper sa fie posibil, ar fi ca situl Delly sa devina o mare comunitate, exact ca o familie, sa ne sfatuim si daca este cazul si sa ne criticam. Sa invatam unii de la altii si lucruri bune dar si din propriile greseli. Sper sa dai si tu un simplu click aici si sa faci parte din marea noastra comunitate.

Of mai mosule, sper ca sa pot publica din ce in ce mai multe retete primite din partea cititorilor. Este atat de simplu, mai ales ca in scurt timp aceste retete sunt publicate pe site.

Te asteptam cu drag si nu uita sa treci pe la fiecare.

Scuza-ma dar era sa uit de surorile si fratiorii mei mari. Ei mereu au grija de mine:

www.lazy.ro : Il iubesc pe Lazy. De ce? Nici nu-ti poti imagina prin ce locuri hoinareste. Sa-ti spun un secret:” A fost la tine acasa”. Am citit totul aici: Acasa la Mos Craciun

www.healthy.ro : A fost alaturi de mine cand m-am simtit rau si a “sarit" mereu cu tratamentul potrivit dar si cu informatii despre metode de prevenire a bolilor, diete, fitness si un stil de viata sanatos.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri