Un bucatar francez, Christian Falco a pregatit cea mai mare friptura facuta in aer liber. Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.
Un bucatar francez, Christian Falco a pregatit cea mai mare friptura facuta in aer liber. Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.

Bucatarul francez este deja in Cartea Recordurilor cu inca 6 performante iesite din comun ( printre acestea se numara si pregatirea celei mai mari bucati de carne de vita, de o greutate de 985 de kilograme). Sper ca aceasta friptura sa-l ajute sa se inregistreze si a saptea oara.

Rezultatul final, o friptura delicioasa, a fost savurat de 500 de persoane, fiecare persoana in parte platind cate 20 de dolari pentru o portie.

Pentru acest preparat culinar s-au folosit peste 2,5 tone de lemn si 15 litri de ulei.
Ca plan de viitor, se pare ca bucatarul francez intentioneaza sa pregateasca si cea mai mare friptura de bizon.

Tot din capitolul recorduri:

Record mondial la mancat hot dog

Un american a reusit sa manance, nici mai mult nici mai putin de 59 de bucati intr-un timp redus, mai exact 12 minute. Tanarul de 23 de ani a reusit sa bata un vechi record detinut de un japonez care reusise sa consume 53 de bucati.
Printre premiile castigate se afla si posibilitatea tanarului de a manca hot-dog timp de un an pe gratis.


Cel mai scump desert din lume

Iti vine sa crezi ca cel mai scump desert din lume costa 600 de milioane de lei vechi? Un astfel de desert se poate gasi in New York si este cel mai scump de pe planeta. Aceasta inghetata, da este vorba de o inghetata, este preparata din ingrediente foarte scumpe. Dupa ce se consuma inghetata se poate lua acasa lingurita cu diamante si o bratara de aur.


Cea mai mare supa din lume

In Caracas s-a pregatit cea mai mare supa din lume, mai exact o cantitate de 15.000 de litri de supa traditionala. S-au folosit si cantitati gigantice: 3000 de kg de carne de pui, 2000 de kg de legume si 2000 de kg de carne de vita.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri