In primul rand vrem sa iti multumim pentru retetele trimise. Delly iti ofera posibilitatea sa atasezi alaturi de retetele trimise si pozele preparatelor tale.
In primul rand vrem sa iti multumim pentru retetele trimise. Delly iti ofera posibilitatea sa atasezi alaturi de retetele trimise si pozele preparatelor tale. De asemenea vei putea gasi la retetele trimise si optiunile de timp de preparare si dificultate. In mod sigur, cu ajutorul acestora, iti va fi mult mai usor sa alegi ce reteta vei incerca.

Te invitam sa trimiti si alte retete si daca ai posibilitatea sa le si fotografiezi.
In editia de astazi avem o reteta trimisa de o cititoare care a atasat si o fotografie: Ficatei cu praz

In cazul in care nu ai fotografii nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca retetele tot ajung la noi si vor fi publicate oricum.

In ultima luna echipa Delly a publicat pe site peste 100 de retete care au fost trimise prin optiunea “trimite reteta” existenta in stanga sus langa profil.

Cu fiecare editie Delly retetele se tot adauga si nu trebuie sa-ti faci griji daca reteta ta inca nu este prezenta pe site deoarece in cel mai scurt timp o sa faca parte din marea familie de retete de la cititoare.


Daca ai sugestii, recomandari si mai ales critici ne poti contacta aici.

In plus, pana la sfarsitul lunii iti mai pregatim o mare surpriza.

Iti multumim ca faci parte din comunitatea Delly!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri