Am discutat de meniul de nunta, despre ce anume ar putea sa contina acesta, insa am omis o parte foarte importanta: tortul de nunta.
Am discutat de meniul de nunta, despre ce anume ar putea sa contina acesta, insa am omis o parte foarte importanta: tortul de nunta.

In trecut tortul nu era pregatit pentru a fi mancat de invitati si de miri. Tortul era facut pentru a fi aruncat inspre mireasa si simboliza fertilitatea.

In perioada Imperiului Roman tortul era rupt in doua deasupra capului miresei. In acest fel se arata dominatia sotului in familie.

Si alegerea acestuia tine foarte mult de gusturi. In primul rand trebuie sa-l alegi in functie de numarul de invitati. Nu ar trebui sa fie o situatie penibila in care acesta sa fie mult prea mic si sa nu ajunga pentru toata lumea.

Gandeste-te din timp cum va arata, cum va fi decorat si mai ales locul unde il vei face. Intereseaza-te si comanda-l cu ceva timp inainte.

Fa calculul in privinta pretului si nu exagera cu decorul. Pana la urma conteaza aspectul dar nu la fel de mult cat conteaza gustul tortului. Nu cumpara un tort fara sa stii dinainte cum este. Nu trebuie sa mergi pe ideea ca stii cum e felul acela de tort pentru ca rezultatele finale difera de obicei de la cofetarie la cofetarie.

Acelasi lucru este valabil si pentru prajiturile care vor fi servite la masa. De asemenea, poti intreba pentru ce nunti au mai pregatit si ca sa fii sigura poti sa vorbesti si cu alte persoane, o data in viata te casatoresti sau cel putin asta intentionezi.

Alege un tort care sa nu fie prea incarcat. Fructele proaspete sunt intotdeauna o buna alegere. De asemenea ar trebui sa stii si ce forma va avea tortul. Va fi unul rotund sau patrat? Daca tortul este prea mic poti avea si alt tort pe care sa-l folosesti in cazuri de “urgenta” .

Dupa miezul noptii, tortul se taie de catre miri cu acelasi cutit si mana peste mana. Mananca ei si apoi sunt serviti si nuntasii. Imediat dupa taierea tortului se ciocneste si un pahar de sampanie.

Cel mai bine este sa te opresti asupra unui tort care sa va caracterizeze si care sa fie in ton cu decorul restaurantului.

Casa de piatra!

O nunta nu se refera doar la meniu si tort ci la mult mai multe aspecte. Pentru a afla mai multe despre nunti te invitam sa vizitezi situl: www.grace.ro

Tot pe Grace poti sa citesti si despre:

1.Petrecerea burlacelor
2.Targul de fete de pe muntele Gaina
3.Top 10 cele mai scumpe nunti
4.Rochia alba de mireasa
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri