Se poate deja sa te fi casatorit sau sa intentionezi sa te casatoresti. Oricum ar fi, Delly iti ofera ocazia de afla ce anume contine un meniu de nunta.
Se poate deja sa te fi casatorit sau sa intentionezi sa te casatoresti. Oricum ar fi, Delly iti ofera ocazia de afla ce anume se mai mananca in general pe la nunti.

Pretul meniului depinde de ce fel de mancare se va servi la masa, dar si de locatie. Inainte de a-l alege este recomandat sa se treaca pe hartie toate costurile suplimentare dar si costurile incluse in pretul meniului.

Sunt restaurante care au anumite pretentii, s-ar putea sa va impuna sa cumparati de la ei, in cazul in care inchiriati localul, un anumit fel de mancare sau bautura.

Meniul nu se refera practic doar la preparate culinare, in realitate, in acesta se mai pot include si alte cheltuieli, fiti atenti, doar asa se evita ca la sfarsitul petrecerii de nunta sa existe datorii prea mari din partea mirilor.
Daca ai fost la nunti sau ai avut deja propria nunta te asteptam cu sfaturi privind meniul tau de nunta, ce anume a continut si care au fost reactiile invitatiilor.

Care este continutul unui meniu obisnuit?

Aperitiv - rece si cald
Preparat de baza (friptura, sarmale, peste)
Desert
Bautura

Sa vedem cam ce anume ar trebui putea sa contina meniul. Va oferim mai multe variante pentru a putea combina dupa bunul plac.

Aperitiv

- pateuri reci
- salata de cruditati
- icre
- salata de vinete
- branza
- rosii umplute
- ardei grasi umpluti cu branza
- castraveti
- oua umplute
- masline
- rulada de vitel pe portocala
- cascaval
- sunca de Praga
- jambon
- salam
- chifltelute
- peste afumat

Preparate de baza

- peste cu garnitura
- friptura cu cartofi, muraturi
- pastrav prajit cu lamaie
- sarmale cu mamaliguta si smantana
- sarmale cu costita afumata
- piure de cartofi cu friptura de porc
- sarmale in foi de vita cu iaurt
- pulpe de pui la gratar cu legume mexicane
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri