Frigiderul reprezinta de foarte multe ori o oglinda a sanatatii familiei tale. Sa invatam impreuna noi trucuri pentru ingrijirea frigiderului tau.

Frigiderul reprezinta de foarte multe ori o oglinda a sanatatii familiei tale.
Sa invatam impreuna noi trucuri pentru ingrijirea frigiderului.1. Nu-l puneti pe langa aragaz sau calorifer. Este recomandat sa nu stea langa o sursa de caldura.

2. Evitati deschiderea frigiderului de prea multe ori (in special pe timpul verii).

3. Nu puneti niciodata mancarea fierbinte in frigider.

4. Curatati condensatorul de praf pentru ca aerul sa poata circula. Daca nu este curatat bine, se forteaza si astfel creste si consumul de energie.

5. Daca aveti un frigider nou si vreti sa scapati de mirosul specific trebuie doar sa tineti in primele zile in interior cateva castronase cu lapte de var.

6. Este necesar sa-l dezghetati cand gheata are o grosime de 3 mm, asta daca nu are functie automata de decongelare automata. Totusi daca se dezgheata automat interesati-va daca nu cumva congelatorul trebuie dezghetat (exista frigidere care nu sunt “no-frost” pentru congelatoare).

7. Preparatele lichide trebuie sa fie acoperite. Contrar, se formeaza mult mai repede stratul de gheata din interiorul frigiderului.

8. Nu incercati sa indepartati gheata din frigider cu diferite ajutoare. Este de preferat sa fie lasat singur sa se dezghete.

9. Curatati cat mai des frigiderul si din cand in cand folositi si solutii dezinfectante. Dupa ce il spalati lasati-l o jumatate de ora sa se usuce. Altfel se poate forma mucegai, din cauza umiditatii formate in interior.

10. O bucatica de carbune de lemn tinuta in frigider tine departe de preparatele culinare orice fel de mirosuri neplacute (cum ar fi cel de usturoi).



Sanatatea familiei depinde si de modul in care avem grija de propriul frigider!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri