14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.
15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.
16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.
17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.
18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.
Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor