Delly va ofera ocazia sa invatati mici trucuri cu ajutorul carora preparatele din carne vor fi extrem de delicioase. De foarte multe ori avem probleme privind prepararea carnii, ori nu este bine facuta, ori este prea tare.
13. Aveti grija cu fezandarea carnii de pasare de vanat deoarece carnea devine toxica.

14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.

15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.

16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.

17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.

18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.


Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri