Bucataria iadului...da, suna ciudat. Un american chiar si-a deschis un astfel de restaurant numit: Hell's kitchen. Sa fi fost pasionat de lucuruile de-a dreptul ciudate sau sa fi facut chiar un pact cu diavolul?

Cel care a venit cu ideea se numeste Mitch Omer. Probabil s-a gandit ca astfel nu va avea ghinioane si intr-un fel va fi protejat si de partea opusa divinitatii.

Si interiorul este pe masura. Decorul este sumbru, nu vei simti o atmosfera calda ci dimpotriva. Peretii sunt rosii, fetele de masa sunt negre, macar astfel nu va exista grija de a nu pata, florile nu mai exista din simplul motiv ca au fost lasate sa moara, sa se vestejeasca.


In legatura cu numele restaurantului se pare ca Omer nu are un motiv “necurat”. Pur si simplu i-a placut si asta a fost, cel putin asa afirma el, cine stie care este de fapt adevarul...

Omer s-a gandit la o metoda mai ciudata de a atrage clienti si de a-i face pe acestia sa se inghesuie cand se deschide restaurantul. Cum? A scurtat programul. Astfel pentru mic dejun si pranz este deschis intre 6.30 si 14.00 in timpul saptamanii, iar la sfarsit de saptamana intre 8.00 si 14.00.
Foarte ciudat este ca poti lua micul dejun si pranzul dar pentru cina trebuie sa cauti alt restaurant, in Bucataria Iadului nu se pregateste cina.


Printre bauturile intalnite in acest restaurant predomina preparatele de culoare rosie. Chiar si berea este rosie. De altfel o bautura foarte apreciata in acest restaurant este combinatia dintre Blood Mary si bere. Clientii sunt foarte incantati de aceasta bautura inedita.

Omer a vrut sa vina cu ceva special, iesit din comun si sa impresioneze. Afacerea ii merge de minune si clientii sunt multumiti de mancare, de intreaga bucatarie a iadului.

Ne face sa ne intrebam daca nu cumva iadul nu este atat de rau pe cat il credem noi.