Mancarea, ca si moda, poate fi una dintre cele mai relevante modalitati de exprimare a identitatii personale. Suntem ceea ce mancam, spune o vorba veche romaneasca, insa psihologii sunt de parere ca si felul in care mancam ne dezvaluie mult despre felul nostru de a fi. De cele mai multe ori, comportamentul si obiceiurile noastre alimentare le plasam strategic in carca celor 7 ani de acasa, a stilului de viata sau a obisnuintei. Sunt persoane care niciodata nu acorda timpului mesei mai mult de 10 minute pretextand ca au altceva mai important de facut.

Daca nu esti adepta exceselor culinare – Esti o persoana blanda, calculata, atenta si preocupata fata de propria persoana, lipsita de spontaneitate, careia ii plac lucrurile cu o ordine prestabilita. Te ingrozesc excesele de orice tip, lucrurile socante, vulgare si oamenii care indraznesc sa iasa din banca lor.

Daca nu te ridici de la masa pana cand nu te-ai saturat – Esti adepta exceselor in tot ceea ce faci, iar echilibrul tau emotional este extrem de delicat. Esti o personalitate colerica, actionezi de multe ori fara sa gandesti, esti impulsiva, irascibila si te limitezi la a-i judeca pe ceilalti prin prisma a ceea ce fac.

Daca gatesti cu atentie si migala si gatitul iti ia mult timp - esti perfectionista, iti place sa faci toate lucrurile ca la carte chiar daca acest lucru inseamna sa investesti mult timp si efort. Atunci cand nu iti iese totul asa cum ai planuit, ai tendinta de a te dezaprecia si de a fi extrem de dezamagita de propriile abilitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Daca te entuziasmeaza experimentele culinare inseamna ca esti o persoana orientata spre noutate, pasionata de lucrurile neobisnuite, iesite din comun. Iti place sa iesi in evidenta, sa fii diferita de cei din jurul tau. Esti usor excentrica, poate chiar extravaganta, si consideri ca viata ti-a fost data pentru a incerca de toate.

Daca refuzi sa incerci mancaruri pe care nu le-ai mai consumat pana acum sau sa gatesti ceva nou – Esti reticenta fata de nou, iti place sa traiesti in trecut, uiti de prezent si iti este teama de viitor.

Daca esti un adevarat gurmand, insa al mancarurilor preparate de altcineva/ Daca la un restaurant comanzi de cele mai multe ori ceea ce comanda si ceilalalti -Intotdeauna ii plasezi pe ceilalti deasupra ta indiferent daca au sau nu dreptate. Te dezapreciezi pentru a-i ridica in slavi pe cei din jur. Esti influentabila si multe din deciziile pe care le ai au legatura cu dorintele celorlalti.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Daca obisnuiesti sa vorbesti mult in timpul mesei – In mijlocul lucrurilor mici, tu vorbesti de lucrurile mari. Esti atat de preocupata sa faci lucruri marete si extraordinare ca nici nu-ti trece prin cap cata satisfactie pot aduce si lucrurile aparent banale. Iti place sa faci mult zgomot pentru nimic. Viata pe care o traiesti ti se pare banala si incerci sa o condimentezi asa cum nu stii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri