2 / 6

Tochitura moldoveaneasca

Ingrediente tochitura moldoveneasca:

  • carne de porc
  • carnati afumati
  • 3-4 catei de usturoi
  • branza telemea
  • sos de rosii
  • oua
  • mamaliga

Mod de preparare tochitura moldoveneasca:

Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine.

Intre timp pregatiti si carnea:

- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaieTochitura moldoveneasca cu oua ochiuri, branza telemea, carnati afumati si carne de porc

- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime

- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.

Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri