ghid pentru o viaţă împlinită

Drob: 5 retete pentru masa de Paste

slide-ul 1 / 5
Drob: 5 retete pentru masa de Paste: Drob de pui

Drob de pui

Ingrediente:

-750 gr piept de pui
-½ kg pipote si inimi
-50 gr ficat
-150 g ceapa
-50-80 ml untdelemn
-100 ml smantana (se poate si fara)
-3-4 oua
-sare
-piper
-marar
-patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in 5-6 linguri de untdelemn, apoi se adauga ficatul bine spalat , o lingurita de sare, cate un varf de lingurita din fiecare condiment macinat, lasand sa se prajeasca la foc mic acoperite, pana cand scade apa ce o lasa. Reci, se trec prin masina de tocat impreuna cu pieptul crud. La tocatura se adauga smantana, ouale intregi, cateva frunze de ceapa verde taiate in felii subtiri, cate o lingurita din verdeata preferata taiata marunt, sau din toate, dupa gust. Se amesteca bine si se pun in tava (direct, dupa ce am uns tava cu margarina si am garnisit-o cu hartie de copt sau in aluat), iar pentru decor putem pune in umplutura, la mijlocul ei, jumatati de oua fierte, contrastul dintre maroniu inchis, alb si galben fiind de efect, si se da la cuptor aproximativ o ora. Vom obtine un drob fin si gustos.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drob: 5 retete pentru masa de Paste.