4 / 6

Paste cu ciuperci si busuioc

Ingrediente:

250 gr spaghete
250 gr ciuperci
2-3 catei de usturoi
1 mana de frunze de busuioc (am folosit congelate)
1 lingura de ulei
2 linguri de ulei de masline extra virgin
sare
piper


Mod de preparare:

Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare.
Se scot cand sunt fierte al dente si se clatesc cu apa rece daca e nevoie.
Pana fierb spaghetele se feliaza ciuperciile si usturioul.
Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga uleiul.
Se adauga feliile de ciuperci si se calesc.
Cand s-au rumenit, se adauga usturoiul si se mai caleste un minut.
Se adauga spaghetele si se amesteca pana se incalzesc.
Se adauga busuiocul taiat si uleiul de masline, se amesteca si se opreste focul.
Se serveste imediat, de preferat pe farfurii incalzite la cuptorul cu microunde.

Pofta buna!

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri