2 / 6

Reteta de tortellini cu sos de ardei

Ingrediente:

 

250 g tortellini
3-4 ardei capia
2 catei de usturoi
2 linguri ulei
sare
piper
busuioc
 

Mod de preparare:

Ardeii se spala, curata de seminte, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Se scurg apoi de apa si se paseaza cu blenderul, pana se obtine un piure uniform.
Usturoiul taiat feliute, se caleste in ulei, apoi se adauga piure-ul de ardei. Se potriveste gustul cu sare, piper si busuioc. Se amesteca si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Tortellini se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute, se scurg de apa si se adauga in sosul preparat. Se servesc in stare calda. Se pot servi cu parmezan sau cascaval ras deasupra.


Delicios!

Sursa: truedelights.wordpress.com

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri