ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete culinare de post

slide-ul 4 / 5
5 retete culinare de post: Reteta de post: ciorba de legume

Reteta de post: ciorba de legume

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare:

5-6 cartofi noi
1 dovlecel
2-3 morcovi
2 cepe
cateva pastai
1 leg leustean
1/2 l bors
2 linguri bulion
sare, piper

Mod de preparare:

Cartofii si dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cubulete. Curatam pastaile si le rupem in doua. Morcovul si ceapa le tocam marunt. Punem legumele intr-o oala si completam cu apa . Lasam sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert legumele adaugam borsul si bulionul si mai dam intr-un clocot. Potrivim de sare si piper, apoi stingem focul si adaugam leustean verde tocat marunt.
E foarte bun rece de la frigider.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete culinare de post.

 
Setari Cookie-uri