1 limeta
½ lingurita zahar brun candel
40 ml cafea concentrata
Se spala limeta si se taie o fasie de 3 cm din coaja. Se tapeteaza cu zahar o ceasca fierbinte de cafea si se adauga coaja de limeta. Se toarna cafeaua concentrata in ceasca.
Sfat: frecati marginile cestii cu putina coaja de lamaie, portocala sau limeta – uleiurile eterice vor lasa o aroma proaspata, speciala.
Reteta propusa de Philips
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie