Pentru a intretine veselia invitatilor aveti nevoie de un vin bun. Alegerea bauturilor se face in stransa corelatie cu meniul stabilit. Insa orice meniu ati alege va avea un aperitiv, doua feluri de mancare si un desert.

Vinurile de Cotnari

Blanc de Cotnari - vin alb, sec compus din Francusa, Feteasca si Tamaioasa. Este un vin cu continut ridicat de alcool ( 12%), potrivit celor ce savureaza vinul.

Grasa de Cotnari – este un vin galben cu reflexe verzui “in tinerete” si poarta aroma caiselor uscate sau a cerii de albine. Gustul sau deosebit de miez de nuca, dulce, licoros, este deosebit de apreciat alaturi de un desert fin.

Alte vinuri: Vin Busuioaca de Bohotin, un vin dulce aromat, care impresioneaza prin insusirile sale de culoare, aroma specifica soiului, cu o corpolenta si onctuozitate gustativa. Se recomanda la desert. Se serveste bine racit la 8-12 grade C.

sursa: www.grace.ro
Va invitam sa cititi si alte articole de pe GRACE :

Fii o mireasa nonconformista

8 greseli de miresici

Atentie, s-a furat mireasa

Traditii vechi de nunta

Toast pentru nunta


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vinurile potrivite pentru nunta.