Cand vin caldurile mari se obisnuiesc bauturi speciale, tipice Mexicului si usor de facut. Se pun pe mesele din gradina si se beau toata ziua. Poate va plac.

Cand vin caldurile mari se obisnuiesc bauturi speciale, tipice Mexicului si usor de facut. Se pun pe mesele din gradina si se beau toata ziua. Poate va plac.

Ingrediente

  • 2 cesti de orez
  • 4 cesti de apa
  • l lingurita scortisoara
  • zahar dupa gust, ghiata

Mod de preparare

Se pune la inmuiat orezul in doua cesti de apa fiarta si fierbinte. Dupa o jumatate de ora se scurge apa si se pastreaza.
Peste orezul inmuiat pe jumatate se pun alte doua cesti de apa si se lasa doua ore. Apoi se pun cele 4 cesti de amidon cu orezul inmuiat intr-un blender. Se mixeraza bine si se strecoara.
Aceasta apa de orez se amesteca cu scortisoara si se pune in frigider.

Se serveste foarte rece.



O reteta propusa de: Dan Dante


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri