ghid pentru o viaţă împlinită

Aperitiv

Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare
BAUTURA CARE PRECEDA MASA, APERITIVUL POATE FI O TUICA, O VOTCA, IAR CONIACUL SE BEA OBLIGATORIU LA CAFEA, DUPA BRANZA CU FRUCTE.
FRANACEZII, MARI BAUTORI DE VIN, DIN A CAROR LIMBA A INTRAT TERMENUL SI IN LB ROMANA, BEAU CA APERITIV CHIAR...VIN ROSU, SE RECUNOASTE ROLUL DE DESCHIZATOR AL POFTEI DE MANCARE AL APERTIVULUI.
POTI BEA APERTIVUL LA ANTREURI, CARE SUNT GUSTARILE DE MULTE FELURI, DUPA SEZON, CHIAR PATEURI, TRADITIONALUL SALAM, BRANZA, MASLINELE, SATALA DE ICRE ETC.

Vezi si definitiile pentru: Ciuperci, Salata,


Articole despre APERITIV pe Garbo