ghid pentru o viaţă împlinită

Maioneza de post

O reteta gustoasa de maioneza de post

Ingrediente maioneza de post:

  • faina – 2 linguri Maioneza de post
  • apa – 1/2 cana
  • mustar – o lingura
  • zeama de lamaie- 2 linguri
  • ulei – 150 – 200 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare maioneza de post:

Pentru inceput, combinam faina cu 3 – 4 linguri de apa pana se leaga bine. Restul apei o punam la fiert, iar in momentul cand aceasta incepe sa fiarba punem si compozitia de faina, mestecand energic timp de maxim un minut pana are textura unei budinci.
Stingem focul si lasam sa se raceasca pentru cateva minute, iar apoi adaugam mustarul si zeama de lamaie. Uleiul se toarna cate un pic, iar apoi se mesteca energic pana se leaga asemenea maionezei cu oua. La final, se adauga sare dupa gust.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinare.tv

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Maioneza de post.


Discutii despre Maioneza de post

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.