O reteta cu stiuca excelenta si in zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru stiuca la cuptor cu legume:
- 1 stiuca de 1,5 kg
- 1 borcan rosii in buion
- 1/2 kg morcov
- 2 radacini patrunjel
- 3 cepe mari
- 5-6 catei de usturoi
- 400 g ciuperci
- sare si piper dupa gust
- 200 ml ulei
Mod de preparare stiuca la cuptor cu legume:
Stiuca se curata, se spala si se condimenteaza dupa gust, dupa care se aseaza in vas yena. Se taie rondele toate legumele si se aseaza jur-imprejurul pestelui, se adauga ulei, sare, piper si borcanul de rosii in bulion si apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 65-70 minute.
O reteta propusa de: Mocanu Mihai (Mocanu_Mihai_1)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor