5 Decembrie 2011 publicat în Retete culinare 18 share-uri

O reteta simpla si rapida!

Un desert excelent si pentru zilele de post!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:

  • 250 g paste spirale (fusili)
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri de nuca
  • 3 linguri zahar brun
  • coaja de lamaie rasa
  • o lingurita de scortisoara
  • putin ulei

Mod de preparare fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:

Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Pont: Daca vreti ceva mai ieftin, dar si bun in acelasi timp, pur si simplu prajiti pesmetul cu zahar in ulei si amestecati cu pastele.


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri