Un desert excelent si pentru zilele de post!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
- 250 g paste spirale (fusili)
- 2 linguri pesmet
- 3 linguri de nuca
- 3 linguri zahar brun
- coaja de lamaie rasa
- o lingurita de scortisoara
- putin ulei
Mod de preparare fusilli cu pesmet, nuca si scortisoara:
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Pont: Daca vreti ceva mai ieftin, dar si bun in acelasi timp, pur si simplu prajiti pesmetul cu zahar in ulei si amestecati cu pastele.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie