O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post!
Ingrediente chiftelute din piure de cartofi:
- 500 g cartofi
- 4-5 linguri cu faina
- pesmet
- 30 g margarina
- sare
- piper
- 1/2 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 4 -5 ciuperci proaspete
Mod de preparare chiftelute din piure de cartofi:
Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine, se mai adauga pesmet. Se uda mainile cu apa si se formeaza chiftelute, care se trece prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Cine doreste, le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie