Ingrediente pui cu gutui la cuptor:
- 4 pulpe superioare de pui
- 1 gutuie
- 1 lingurita ghimbir ras
- sare,
- piper
- boia dulce
- 3 linguri zeama de lamaie
- 3 linguri ulei
Mod de preparare pui cu gutui la cuptor:
Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor