Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:
- 1 kg cartofi
- 200 g Crema de branza Almette cu smantana
- 200 g branza Feta
- 4 linguri iaurt
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 castravete cornichon
- 1 ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- busuioc
- piper
- sare
Mod de preparare cartofi cu branza de vaci:
1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.
O reteta propusa de: (garbo223014)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor