O reteta potrivita pentru micul-dejun.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salam de pui:

  • 1800 g carne de curcan
  • gelatina 35 g
  • 5-6 boabe piper negru
  • ssturoi
  • sare
  • foi de dafin
  • condimente
  • o cutie goala de carton(de preferat de la lapte uht)

Mod de preparare salam de pui:

Punem carnea intr-o cratita mica cu condimente, cu o parte din cateii de usturoi, foi de dafin, gelatina dizolvata. Intr-o cratita mare punem cam 2/4 cu apa si punem cratita mica in cratita mare. Punem la fiert, la foc mare, iar cand incepe sa fiarba dam la foc mic. Se fierbe cam 2-3 ore.Cand este gata, carnea se scoate intr-o farfurie. Se taie marunt, se adauga usturoiul pisat si sare. Cutia de carton se lasa in apa o ora inainte de a fi umpluta. In cutie se pune carnea, sucul de la carne si condimente. Se inchide pachetul si se lasa in frigider peste nopate. Cand este gata taiem pachetul cu foarfeca. Salamul se taie felii.Este foarte sanatos mai ales pentru copii.



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri