2 Noiembrie 2011 publicat în Retete culinare 92 share-uri

O reteta gustoasa de salata de ficatei de pui
Eram noi intr-o seara in pana de idei si ne tot gandeam... da' noi ce mancam maine? Noroc ca n-am intrat in panica si luat pe o revista Good Food, care mereu e la indemana. Am gasit aceasta bunatate de salata, ultra rapida, asa ca n-am stat prea mult pe ganduri si am pregatit-o. Desi simpla, acesta salata este combinatie de ingrediente de-a dreptul geniala.

Ingrediente salata de ficatei de pui:

  • 400-500 g ficatei de pui
  • 50 g salam chorizo (puteti folosi si carnati)
  • o punga de salata asortata
  • o mana de nuci (vreo 50g)
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper, otet
  • 2 linguri ulei pentru prajit + 1 pentru dressing

Mod de preparare salata de ficatei de pui:

Incingem uleiul si calim feliile de chorizo cateva minute pe fiecare parte, pana devin crocante. Le scoatem si in uleiul ramas calim ficatei, asta dupa ce in prealabil i-am spalat si curatat. Cel mai bine este ca faceti operatiunea intr-o tigaie cu capac, pentru ca ficateii stropesc destul de mult. Separat amestecam salata cu dressingul (ulei, otet, sare, piper), dupa care adaugam ficateii, feliile de chorizo si o parte din nuci. Impartim in doua portii, presaram patrunjel tocat pe deasupra si decoram cu jumatati de nuci.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul furnicuti.blogspot.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri