Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru fusilii cu chiftelute:
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 5-6 rosii
- 500gr. carne tocata
- verdeata
- 500gr.paste fusilli
- busuioc
Mod de preparare fusilli cu chiftelute:
Ceapa se toaca marunt impreuna cu ardeiul gras si cu cel iute. Se calesc in putin ulei si apoi se pun rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba 15minute la foc mic. Carnea tocata se prepara cu verdeata, sare si piper dupa gust. Apoi se formeaza chiftelute foarte mici cu mana uda, fara a se folosi faina ca la cele obisnuite. Se prajesc la foc iute supravegheate permanent. Pastele se fierb in functie de ce alegeti, eu am ales fusilli.
Aranjamentul il veti vedea in poza decorat cu busuioc. Pofta buna!
O reteta propusa de: Victoria Ion (aliass)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor