Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 kg rosii coapte
- 1-1.5 kg ardei kapia
- 2 legaturi patrunjrl verde
- 2 linguri de zahar
- 1 lingura sare
- 2 frunze de dafin
- Ulei
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc apoi li se scoate coaja, se introduc la blender, apoi se pun in ulei incins intr-o cratita. Se adauga de asemenea si ardeii curatati de seminte si taiati marunt. Se lasa 30 de minute apoi potrivim de sare si piper, adaugam verdetata taiata marunt. Se pune apoi fierbinte in borcane sterilizate.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor