O dulceata de dovlecei usor de pregatit si la indemana oricui.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei fara seminte si coaja
  • 1 kg zahar
  • 1 portocala
  • 1/3 lingurita coaja de lamaie

Mod de preparare:


Dovleceii se taie cuburi mici,se pun intr-o cratita, se adauga zaharul peste ei si se lasa 5-6 ore. Se poate lasa si peste nopate pentru a lasa mai multa zeama. Portocala o curatam de coaja si o introducem la blender. Se amesteca cu dovleceii si se fierbe la foc mediu, o ora amestecand mereu. Cand este aproape gata adaugam coaja de lamaie si amestecam. Se toarna in borcane sterilizarte.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri