ghid pentru o viaţă împlinită

Paste cu legume

O reteta simpla de paste cu legume

Ingrediente paste cu legume:

  • 1 pachet paste Paste cu legume
  • 400 g legume mexicane
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 250 mililitri apa
  • 1 lingurita vegeta
  • sare

Mod de preparare paste cu legume:

Se fierb mai intai legumele mexicane cu sare. Facem apoi un rantas din ulei, faina si apa, la care mai adaugam vegeta si piper. Dupa ce sunt fierte legumele, le scurgem si le amestecam cu acel rantas. Daca consistenta e prea groasa, mai subtiem cu putina apa. Mai condimentam daca e nevoie cu sare si piper. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam 10minute. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paste cu legume.