ghid pentru o viaţă împlinită

Salata persana

O reteta interesanta de salata persana

In timp ce preparam aceasta salata dupa o reteta dintr-o foarte interesanta carte, m-am tot intrebat de ce ii zice "persana". Raspunsul poate sta in condimente.
Cu un nume pompos sau nu, aceasta salata aparent banala este atat de delicioasa incat eu am ajuns sa o mananc goala - nu am mai avut rabdare sa fie gata friptura langa care urma sa o servesc.

Ingrediente:

  • 4 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de salata

Ingrediente dressing:

  • 2 linguri ulei de masline Salata persana. Reteta salata persana
  • sucul de la o lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • sare si piper

Mod de preparare:

Tocati legumele cubulete si sfasiati frunzele de salata - eu le-am ales pe cele mai fragede, de la mijloc, dupa care amestecati-le intr-un bol.Pregatiti apoi dressingul amestecand energic toate ingredientele. Turnati amestecul obtinut peste salata doar inainte de a-l servi. Mai puteti adauga deasupra si piper proaspat macinat.

Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata persana.