Timp de preparare: 50 minute - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 250 ml frisca
- 500 ml iaurt
- 250 g branza de vaci bine scursa
- 25 g gelatina
- 150 g zahar
- 2 piersici tari
- 850 g ananas din compot
- 1 borcan mic compot de mandarine
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul, branza si zaharul. Se adauga gelatina dizolvata. Se omogenizeaza si se pun toate in frigider, 2 ore. Se scoate compozitia din frigider si se amesteca cu frisca batuta bine. Piersicile se taie feliute si se adauga in compozitie. Se amesteca bine. Luam un bol de salata sau un castron mare si punem o folie alimentara in el, astfel incat sa fie acoperit in intregine. Asezati feliile pe toata suprafata vasului. Pe fiecare inel de ananans se asaza cubuletele din mandarine. Se toarna compozitia. Putem sa punem, daca au mai ramas, mandarine sau felii de ananas taiate peste compozitie, dar sa fie bine uscate. Acoperim vasul si il dam la rece peste noapte sau cel putin 5 ore. Atunci cand se intareste rasturnati-l pe un platou si scoateti-i folia. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie