Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5-6 dovlecei
- 2 oua
- 1 lingura sare
- 200 g branza
- 1 capatana usturoi
- 2-3 linguri faina
- 1 legatura marar
- piper
- 1 varf lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare si se lasa sa-si lase zeama, dupa care se storc bine. Dupa ce au fost storsi bine, se amesteca cu usturoiul pisat, piper, ouale batute, branza rasa, mararul tocat, bicarbonatul si faina. Se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in ulei incins.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor