Desigur,aceasta este varianta mea,dupa gust si/sau posibilitate puteti adauga si alte legume savuroase ce se gasesc in acest moment prin piete,asadar reteta:
Ingrediente:
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 dovlecei mai marisori
- 2 vinete potrivite
- 2 cartofi mari
- un gogosar(se poate folosi si ardei gras)
- o mana de fasole verde
- 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender)
- verdeata
Mod de preparare:
Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Apoi se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa,se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut,se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul poetagurmanda.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie