ghid pentru o viaţă împlinită

Snitele cu cascaval

Simplu si delicios in acelasi timp.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina
  • 2-3 linguri smantana
  • cascaval
  • 1-2 lingurite mustar

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare, putin apa, smantana , mustar si faina. Se amesteca pana se obtine un sos nici prea gros. nici prea subtire. Se adauga cascavalul ras. Se trec bucatile de pui prin acest amestec si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Snitele crocante se scot pe un servet absorbant. Sunt excelente cu salata verde sau cu garnitura de cartofi.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Snitele cu cascaval.