Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g masline verzi umplute
- 1 - 2 rosii
- 1 castravete (optional)
- 1 morcov mai maricel
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ceapa potrivita
- 1 lamaie (zeama si putina coaja)
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taiem rondele maslinele verzi cat se poate de subtiri (cu grija pentru ca mijlocul sa ramana umplut si sa arate bine in salata). Dam morcovul pe razatoarea mare, tocam rosiile si castravetele cubulete mai mici. Ceapa si patrunjelul se toaca cat mai marunt. Punem intr-un vas maslinele verzi, morcovul ras, cubuletele de rosii si castravete, patrunjelul si ceapa si le amestecam. Se stoarce zeama de la o lamaie si se adauga ulei de masline dupa gust. Ingredientul meu secret: coaja de lamaie se taie cat firul de par pe o lungime de aproximativ 5 mm pentru o savoare deosebita. Aceasta salata nu are nevoie de sare (maslinele sunt suficient de sarate).
O reteta propusa de: Laura Alexandra Podoreanu (garbo003969)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie